04-04-04

Buffelfoaf

De Buffelfoaf is wederom een succes geworden. De zaal zat propvol, er werd stevig gedronken, het zij een beetje minder als vorig jaar, er werd niks verinneweerd, en er was een pak ambiance.
Bedankt Dj's Zuip en Bramme! Bedankt ook aan iedereen die meegewerkt heeft om er weer een spetterende avond van te maken. Foto's volgen gauw.

17:32 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

29-03-04

junioren 28-3(tis just zomeruur geweurre)

Joki-Lubko

 

1-0, 2-0, 2-1, 2-2

dus…de Frits heeft ne penalty gescoord en de Lekke ne vrije worp.

Neel: shot…tis kou. Tis dus kou… Maar de passen blijven steevast. De Thomas sta nijg …???(->da kan ek ni meer leze). Neel noemt zijn passen ZOT. Hij krijgt straf.

Coach tipt Bernalido. Macro hé schoon kouse aan.

 

RUSTRUSTRUSTRSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRU

 

 

Hopelijk doet den Bert wat er gevraagd werd. De Neel… scoort.

Ik zeg…Tokke… mokt is iejene… haa dowet. Volges mij is iemand ingereden op de fanfare (Jaarmarkt in Hallaar).Godelief zegt: goe opgesteld!!!

5-2 dus->Liesbeh>

Hanne zegt:”seg noenes…” at Thomas en Makke. Yala joenkelt. Mala

smet ni. Anticipation is the key. Er is iets at de hand met de hand van de Neel.

5-3 die griet van Lubko (aka The Kevin)zit daar as ne kikveus.Marjo lokt een penalty uit-> Neel MIST!!!!

Oh heilig wonder! Neel scoort inloper!!!!!+ Marjolein ook.

Eindstand:7-3

 Noot van de overtyper: Indien er enige onduidelijkheden zijn over dit verslag kan men zich wenden tot de verslaggever ter plaatse alias hulptrainer Vincent Van Loo.

20:27 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

22-03-04

verslag junioren

Loenhout-JOKI

We pikken in bij 2-0. Hiervoor waren we eventjes afgeleid door de voetbalmatch(de 1000ste) van hiernaast(ook van Loenhout natuurlijk). Hierbij kwam ook Gert Verheyen te pas en misschien lag het hier wel aan dat we al een beetje achterliggen. Intussen heeft de Fré gescoord met een ver sjot(volges Macro). Maar de pret blijft niet duren. De Neel en den Thokke worden een beetje/collectief (is dat zelfde??) geownd volges de hulptrainer.Even later wordt er weer gescoord (4-1). Thomas scoort zowaar, 4-2. Nen inloper is toch moeilijk hè. Ze verzorgen ook de rebount is de commentaar van de coaches. Als de Neel nog ene keer zoiets loemp doet, dan plakken we er de uitdrukking geneeld op (??->meer uitleg te vragen bij de junioren). Spijtig genoeg scoort de andere ploeg weer.(5-2)

RUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUST

In de tweede helft doet Leen een paar pogingen, maar spijtig genoeg er niet in. Na een kwartier is er nog niets gebeurd in de tweede helft. Het zou de P. niet verbazen als het 5-2 blijft. "Laat da balleke gaan".

De tegeploeg scoort(6-2) en den Thomas scoort ook nog is, me een schoon shot(6-3). En weer een paar spijtige dernaast en wat een pech, de anderen scoren(7-3). En hier eindigen we dan ook mee.


14:07 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

verloren

Redelijk frustrerend weekend achter de rug, op korfbalgebied dan. Voor de rest is alles goe ze, geen probleem. De kern verloren, de eerste ploeg tegen een Leuven dat ook ni in form was, dus gewoon ni goed gespeeld. Te zwak? misschien. Kunnen we beter? kdenk het wel. De reserven verloren door een acuut tekort aan spelers, venten dan. Hoe komt da nu ineens? Vroeger waren we altijd met venten teveel. Volgend jaar komt de Glenne erbij en de Neel hopelijk ook en de Keuster misschien, dus da geraakt mss wel opgelost. 
De junioren zijn zijn ook weeral verloren. Het spijtige is dat da elke keer tegen ploegen is die eigelijk ni beter zijn. En toch heeft het er nooit echt ingezeten gisteren. Hoe komt het? Gebrek aan agressiviteit? Maar da is een afgezaagd lieke. Ik denk bij sommige gebrek aan motivatie, een einde-seizoensverschijnsel hopelijk.
Lichtpuntje van het weekend waren de scholieren. Gewonnen met een ploeg, waarin de Sam vervangen moest worden door een meisje. Ik weet ni wie, maar ze zal het wel goed gedaan hebben. Misschien mogen we van de scholieren ook wel verwachten dat zij winnen, het zijn toch veel laatstejaars. Volgend jaar moeten zij zich doorzetten bij de junioren. Ik verwacht er wel wa van.
En dan waren er nog de kadetten. Daarvan kan ik enkel de uitslag meegeven, nee zelfs da kan ik nog ni, want ze staat nog niet op de site van den bond.
Tot betere tijden (volgende week mss), mr P. 

09:52 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-03-04

Excuses

M'n excuses voor al diegenen die hier massaal wilden reageren op de berichten van de afgelopen dagen en gefrustreerd moesten vaststellen da het ni werkte. Ik kan er ook niks aan doen. Da is het probleem met dinges da ge gratis aangeboden krijgt natuurlijk.
Allez, hopelijk duurt het ni te lang ni meer en kunnen we allemaal samen terug genieten van jullie spetterende commentaren.
Salutos, mister P.

12:30 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-03-04

Zaal 2004-2005

Jaja, u leest het goed, de reeksindeling voor volgend jaar is al bekend. Voor de kern wel te verstaan. Zoals je weet of nog niet weet we zijn gezakt en mogen uitkomen in 5de klasse. Dit zijn onze tegenstanders:
  • Merksem
  • Piepel
  • Kribbel
  • RKC of Vosko

Iedereen tevreden? Monsterscores of toch wat meer voorzichtigheid? Hopelijk maar voor 1 jaar? Laat uw mening horen! Een verplaatsing naar Oostende is er niet bij(spijtig).Maar wel naar de Liiiimbuuuuuurg.

16:04 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Vanaf nu kan je de foto's vergroten door er op te klikken, v

Vanaf nu kan je de foto's vergroten door er op te klikken, veel plezier

13:43 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-03-04

Verslag junioren

De wedstrijd begint rustig met passe afwisselens tss beide vakken. En na een pech van scoort de andere ploeg met een doorloper.(0-1) En 5 min erna al terug een doorloper. ( 0-2) En spijtig mist Neel het strafschop. Vandaag lukken ze precies niet goed, want zelfs bij de andere ploeg zitten ze er niet in. Of toch na de 2de keer dan(0-3).En met een mooie doorloper van Marjolein maken we onze eerste goal(1-3), maar de andere ook (1-4). Ow en weer pech (1-5). We moeten echt dringend er is verandering in brengen, want da 1tjs is maar eenzaam ze, en den Thomas vindt da blijkbaar ook en maakt er verandering van met een shot (2-5). De andere ploeg is precies ook ni tevreden met zen 5 en maakt er 2-6 van. Een paar spijtige shots, als die er nu is in waren zou da pas goe zijn. En hier eindigen we, allez toch pauze. RUST.We beginnen vol moed aan de tweede helft. Enkele shotjes van de Joki verdediging werpen echter nog niet meteen vruchten af. Misschien blijven we wel te veel stilstaan, volgens onze dierbare trainer Peter toch:"Komaan manne, beweegeuh!". aiaiai, Hove onderneemt een mooie actie ennn...mist. Trainer Peter is niet tevreden over de wedstrijd schijnt het. Ironische opmerkingen als:"Goe bezig, manneuh" ontsnappen hem nu regelmatig. Ondertussen wordt er ni gescoord van beide kanten. Is de stevige bries die er staat daar mss de oorzaak van? Of ligt het aan de niet opgedaagde supporters. Jan Put kunnen we in iede geval niets verwijten. Trainer zegt:" ik zeg meer te bewegen , maar ge beweegt minder of Jan Put : "Dus de volgende stap dattem vraagt om minder te bewegen. Blijkbaar is de koers van gisteren belangrijker dan de wedstrijd. Mijn mede-bankzitters hebben er een gespreksonderwerp op gevonden. JOEPIE!! Leen krijgt een straf. Iedereen kijkt vol spanning toe en Leen SCOORT, jaja 3-7. Opmerking van trainer tegenpartij:"Allez, jong, uw balle begeleide !" Thokke geeft Neel een tip:" Doen Neel, doen" Neel volgt die goede raad op, en scoort 4-7. Neel hoorde precies wat ik schreef, want nog geen 2 min later SCOORT hij weer( 5-7)( op de rebound van Marjolein). Ooh spijtig, onze achterstand is weer vergroot: 5-8. JOKI, JOKI, ooh de aanmoediging komt net iets te laat, Scheids fluit af, einde wedstrijd. Eindstand 5-8 !!!

21:29 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De zondag is weeral voorbij

We mochten nog eens opdraven op het altijd mooi groene gras. De kadetten en scholieren mochten dat op den vreemde doen, de rest op onze eigen akker, dit nadat nog maar eens een lading van die klein wroeters gekild werden (toch altijd een pijnlijk moment, hè Ruth). Maar ja het leven gaat verder...En er valt ook nog eens heuglijk nieuws te vertellen op korfbal-sportief gebied, nml. onze kadetten zijn gewonnen, jaja. En dit nog wel onder de leiding van coach ad-interim, de Lekke. Leen, ge zijt gewoon een geboren natuurtalent, dat voorspelt een grootse carrière als trainer. Voor de volledigheid: 2-0 was de uitslag Dames en Heren.Tot zover het hoogtepunt van het weekend. Oh nee toch ni, de reserven hebben hun matchke ook gewonnen, dankzij de gekende mix van jong en iets minder jong talent.De scholieren, die hebben ook nog een punt uit de brand kunnen slepen, ondanks da ze maar met zes waren. Das toch eigelijk wel een schande hè. Met hoeveel zijde gelle eigelijk? Toch minstens met twaalf hè. Of wast mss te vroeg om op te staan ? allez soit, da zal wel nimeer gebeuren zeker.De junioren, wa kunde daar nu van zeggen. Ik moet hier oppassen dak ni te negatief doe, want da gaan ze weer zeggen da da aan den trainer ligt, dus zeggek:"Manne, ge het goe elle best gedaan, mo het zat er ni in vandaag. Volgende keer beter." Resultaat: Junioren verloren: 5-8 als ik mij niet vergis.En dan de 1ste ploeg. Mijn conclusie is da we het in eigen handen hadden, want in tegenstelling tot bv. de junioren hadden wij wel héél veel kansen, de eerste helft toch, maar wrongen ze toch nog de nek om. Da was de hoofdreden en zeker en vast ni den arbiter, dieje was er alleen maar om de show te verzorgen. M.a.w. volgende week kan alleen maar beter ( waar hemme we da nog gehoord? ).De balle, mr.P.

19:22 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-03-04

De plekkers

Ik moet hier eens iet vertellen over de "plèkkers". De plèkkers da is nml een ras apart. Die hebben respect voor het plèkwerk. Plèkken da is de nieuwe kunstvorm. Die hebben ook respect veu de andere plèkkers. Der weurt ni overplèkt. In de plèkwereld geldt de wet van de rapste.(en ok wel wa die van de greutste affiche). Affiches die worden ook ni afgetrokke.Want anders...dan breekt de plèkoorlog uit. En nei zen er de zaterdag in de Zwaan toch wel affiches afgetrokken door enkele onverlaten in opdracht van DJ assek-zat-zen-weurrek-vroom Koen. Gevolg: oorlogsverklaring van de Flugel aan de Buffelfoaf. En ik weet al wie da het onderspit gaat delven. Goe gedaan manne. Allez ik geun proberen om mijn diplomatieke skills tot uiting te brengen. Fingers crossed en hopen op een kleine nederlaag.

21:36 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

amai

Ik hem last gehad vandaag. De blijvenplekkers na den eetdag zullen wel weten wat da is. Kdenk da het succes van den eetdag moest gevierd worden. jaja twas weeral vollen bak in de parochiezaal.Exacte cijfers volgen nog. Der zijn wa fotokes getrokken die ge hier links en rechts kunt zien. Merci aan alle helpers en eters.

21:05 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

25-02-04

EINDE ZAAL, BEGIN VELD

Aanstaande zondag staat voor onze jeugdploegen de laatste speeldag van de zaalcompetitie op het programma. Terwijl de kern twee weken geleden al haar laatste matchen afwerkte. Voor de speelsters en spelers van de kern is het duidelijk, het voorbije zaalseizoen is er één om snel te vergeten. Met een schamel eindresultaat ( slechts 2 punten) is joki dan ook de enige ploeg die uit de reeks valt, vooral als gevolg van het pijnlijke verlies op fortunis. Als gevolg van de jaarlijkse examenperiode moesten enkele vaste waarden toen verstek laten gaan. De reserven deden het overigens helemaal niet onaardig en eindigden dan ook met 7 punten op een gedeelde derde plaats. In de eindronde van de veldcompetitie spelen onze senioren voor de promotie naar tweede klasse, op papier is leuven de gedoodverfde favoriet, maar een enthousiast en gemotiveerd joki zou wel eens verrassend kunnen toeslaan vanuit de underdogpositie. Onze junioren zaten de laatste maanden zowat in hetzelfde schuitje als hun oudere collega’s. In de kleedkamers was iedereen het aan het begin van het seizoen al unaniem eens, onze junioren waren in een te zware reeks ingedeeld. Alleen spartacus konden ze nog achter zich houden, en zo zullen ze dan ook stranden op de voorlaatste plaats met 4 punten. Niettemin is iedereen bereid komende zondag nog eens zijn of haar beste beentje voor te zetten tegen putte. Frederik zal nog minstens twee weken aan de kant moeten blijven, herstellende van een enkelblessure. Na zes weken out te zijn geweest hoopt hij bij het begin van de lente ook opnieuw de trainingen te kunnen aanvatten. Hierbij willen we dan ook even de jongens bedanken die de lege plaats opvulden en ervoor zorgden dat we toch telkens met een compleet achttal ten tonele konden verschijnen. Voor de trainers Vincent en Peter lijkt het dit voorjaar vooral de uitdaging te worden om het scorend vermogen van hun meisjes en jongens op te krikken. Maar in een reeks met lubko, hove en loenhout zou de oudste jeugdploeg toch eens moeten kunnen uithalen. De scholieren kunnen de eer van joki in de zaal redden. Mits winst tegen hoboken, aanstaande zondag, kunnen zij nog een verdiende derde plaats uit de brand slepen. En hoboken is voor de poulains van coach Sofie vast en zeker een haalbare kaart. Want uit tegen hoboken wist de scholierenploeg een 4-9 –overwinning te boeken. Tenslotte zijn er ook nog de cadetten, die onder leiding van coach Hilde ondertussen al heel wat wedstrijdritme opdeden. Jammer genoeg bleven ook voor onze gemotiveerde youngsters de goeie resultaten uit. We hopen deze lente op alle trainingen enthousiaste en gemotiveerde jongens, meisjes, mannen en vrouwen te mogen begroeten, op die manier gaan we nog een leuk jubileum-korfbaljaar tegemoet. Ik hoop jullie ook allemaal te mogen begroeten op onze op de hand zijnde activiteiten. Tot korfbals.

- De Paljas -21:25 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

EINDRONDE VELD

Beste korfballers, korfbalsters, supporters en sympathisanten, U kunt de programmatie voor de eindronde raadplegen op http://www.korfbal.be/compclub.asp?comp=3&clubid=27  Allen op post!

00:05 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-02-04

Dèstag: Junioren naar cinema

Welle zen dus vandaag, dèstag de 24e februare, no de cinema geweest me de junioren. Na enige discuse hadde we ne fillem gekoze woa da niemand écht tege zen gusting ging henne zien: "21 grams" En 2 uur, 2 pakskes M&M's, 2 zakke chips, 1 pak popcorn, en nen hoop drinke, en nen hoop doeje, bleek het agelek ne geuie fillem te zaan, wel wa psychologisch. Da bleek uit het groot aantal mensen da na de film nog in de zaal bleef zitte, veu no de aftiteling te zien. Ofwel was dees ne film dieje veul blavezitters aantrok, ofwel was bij de meeste heulle frang nog ni gevalle (hoewel da 'k ik int half van de film al wel wist hoe de vork on de steel zat, moja ikke dan ook) ofwel was da volk gewoon int slaap gevalle. We zen nog ene gon drinke achteraf, en echt ene, da was mo tristig, zate zelle da me dikke oge no heulle lege pinten te zien. Swat, volgende keer beter. Veu de rest was't goe. Tot een donderdag & e zondag (leste match binne, Putte wordt gepakt) Groet.

23:57 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

20-02-04

Buffelfoaf

Jaja, de eerste affiches zijn gehangen . Vandaag wordt er geflyerd in Itegem en in Heist . Da wilt zeggen da we in gang schieten, want de buffelfoaf komt er aan. Hopelijk gaat da op 3 april weer zo'n feestje worden als vorig jaar. Als iemand de komende weken een fuif weet waar we kunnen gaan flyeren, weet het mij dan te zeggen.
By the way, is er nog tape Andy ?

15:19 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Dag zonder afwas

Zondag 7 maart : DAG ZONDER AFWAS
van 11.30 tot 20.00 u.
Parochiezaal Itegem
 
Wat eten we ?
Soep van de dag                                                2 eur
Stoofvlees met frieten en groenten                       7
Vidé met frieten en groenten                               8
Tagliatelli met gerookte zalm en tuinkruiden         7
Slaatje met spek                                                 6.5
                  kip exotica                                       7
                  zalm                                                 7
Kinderschotel (nuggets-frietjes-snoepje)             4
Chocomousse                                                    2
Taart                                                                 2
 
Indien u vooraf inschrijft, neemt u deel aan de tombola met enkele prachtige prijzen.
Inschrijven kan bij :  
G. Vertommen en S. Callens, Zonnebloemstraat 1, Itegem
Mail : G.Vandenbosch@frieslandmadibic.com
Telefoon : Geert Van Echelpoel : (015)25 15 52

15:11 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-02-04

welkom

welkom, welkom.
Nu onze website ni meer werkt, gaan we is iet anders proberen.Tis te zeggen, ze werkt nog wel, maar we kunnen niks meer aanpassen, tenzij we payeren, dus...
is er nu deze blog. Ik zal mijn best doen alles zoveel mogelijk te updaten. Hopelijk komen jullie hier dan dikwijls lezen over ons clubje, en reageren natuurlijk !

23:10 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |