14-11-04

website

De scholieren hebben een eigen website gemaakt. Ga eens kijken op: www.freewebs.com/joki-putse

10:19 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

08-11-04

kalender zaal

De programmatie van de zaal is er. Je vindt een link hiernaast. 't Is wel een echt rommelpotje geworden. Enkele voorbeelden: op 12 dec speelt de eerste ploeg om 19.00 u 's avonds, op 13 febr spelen de reserven om halftien 's morgens. Plezant?! Da ga nog veel troubles geven! 

13:16 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Waarom stilgelecht ?

Het gebeurt niet elke dag, en zeker niet in korfbal: een wedstrijd die stilgelecht wordt omwille van... ja, waarom eigenlijk ?
Voor alle duidelijkheid: wat was er juist gebeurd?
De wedstrijd was vrij saai. Omdat we zoveel moeite hadden met de afwerking bleef het wel een gelijkopgaande wedstrijd. Naarmate het einde van de wedstrijd in zicht kwam werd elk doelpunt erg belangrijk. En toen besloot de scheids om er nog een schepje bovenop te doen. De man had tot dan toe correct gefloten. Vrij streng weliswaar en met veel aandacht voor de randactiviteiten, maar ook daarin had hij volgens het reglement gelijk. Niettemin raakten sommigen al wel wat geïrriteerd. Dat gebeurde zeker toen hij een dubieuze (maar verdedigbaar door het reglement) strafworp in het voordeel van Hemixem floot. Onze vrij talrijk opgekomen supporters waren hiermee natuurlijk niet akkoord en lieten dit ook merken. Hierbij wil ik wel duidelijk maken dat dit geen scheldpartijen waren en dat ze ook allen braafjes buiten de veiligheidszone bleven. Toch vond de man met het fluitje het nodig om één van de supporters te laten verwijderen. Totaal overbodig! Ironisch genoeg zei hij dan nog tegen de spelers dat we ons niets moesten aantrekken van wat er buiten het veld gebeurde. Hij zou het beter zelf doen. Op deze moment sprak hij ook reeds over het stilleggen van de wedstrijd als het nodig was. Waarom? Daar was echt geen enkele reden voor!
Afin, de wedstrijd ging verder. Een beetje meer strijd dan ervoor, maar alles bleef fair. Tot opeens een speler van Hemixem, zonder enige reden, één van onze spelers, letterlijk, aanviel. Hoe kan je stampen en slaan anders noemen? Natuurlijk was het de Vincent die het slachtoffer was. En hij was niet zo slim zeker, zullen we maar zeggen. Hij reageerde dus. Het gevolg was dat de opvliegende karakters van Hemixem zich ook niet konden inhouden. De scheids trok 2x rood en 1x geel voor hemixem. En een fractie later staakte hij opeens de wedstrijd.
Waarom? Hij had immers gewoon de spelers met rood van het veld kunnen sturen en de wedstrijd laten verderspelen. Dat was mijns inziens en ook volgens de spelers en coaches perfect mogelijk. Of was er meer aan de hand? Wij weten het in ieder geval niet.
En wat gebeurt er nu?
Uitslag behouden? Forfait? Wedstrijd herspelen?
Wat zegt het reglement?
Art 101.1 van het reglement van wedstrijden is vrij duidelijk:

Wanneer een scheidsrechter genoodzaakt is geweest

wegens wangedrag van of belediging door spelers,

coaches, ploegafgevaardigden, clubafgevaardigde of

wegens overlast van het publiek, een wedstrijd voor

het einde te staken, wordt het betrokken achttal een

boete van 80 k opgelegd, terwijl het de wedstrijd ver-

liest met 0 doelen voor en vijf doelen meer tegen,

dan het aantal door de tegenpartij gemaakte doelpunten.

Hebben beide partijen zich schuldig gemaakt

aan de overtredingen dan worden bovengenoemde

strafbepalingen op beide achttallen toegepast.

De vraag is nu: Wie heeft zich schuldig gemaakt? En dat zal de beslissing van de scheids zijn.

 

12:10 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

25-10-04

wedstrijden van vorig weekend

We zullen eens beginnen met een woordje over onze junioren. Ik heb het echter maar van horen zeggen, want ik kon er zelf niet bij zijn. 
Niet iedereen keek met volle goesting uit naar deze wedstrijd (Putse-Joki),immers de heenwedstrijd was op 3-19 geëindigd en niemand was uit op een nieuwe afstraffing. Dat deze angst onterecht was blijkt uit de eindstand: 10-9, waarbij nog moet vermeld worden dat ons een punt bestolen is door de scheids, die de 10-10 onterecht afkeurde. De junioren hebben dus na een moeilijk seizoensbegin al een hele vooruitgang geboekt. Het doet dan ook deugd bij ons, trainers, dat die uren trainingen niet voor niets zijn, en ik ben er van overtuigd dat we dit seizoen nog een heel aantal wedstrijden zullen winnen. Verder heb ik nog vernomen dat Hanne van plan is om te stoppen. Ik weet de reden niet, maar ik hoop dat het niet waar is, het begon juist goed te gaan dit seizoen.
 
Andere wedstrijden:
KCOV res - JOKI res: 10-9
Zonde dat we deze wedstrijd niet konden winnen. Ik vermoed dat het vooral aan het gebrek aan afwerking lag, bij sommigen dan toch. En mss hier en daar een beetje gebrek aan concentratie? In ieder geval KCOV heeft deze wedstrijd verdiend gewonnen door hun volledige inzet de hele wedstrijd lang.
 
KCOV - JOKI: 8-10
Deze wedstrijd was voor Vorselaar veel belangrijker dan voor ons, immers zij strijden nog steeds tegen de degradatie en dan zijn alle punten welkom.
Zoals de meeste wedstrijden dit jaar scoorden wij de eerste goal en proberen dan stapje voor stapje deze voorsprong uit te bouwen. Doordat de kloof nooit groot is (ruststand: 3-4), behoudt de tegenstander natuurlijk het vertrouwen en wanneer zij daarbij nog geholpen worden door de scheids, blijft het natuurlijk spannend tot op het einde van de wedstrijd. Je kan het op deze site lezen, ik geef niet vaak commentaar op de arbiter, maar ditmaal zag hij echt de fouten maar langs één kant.
Het moet dus duidelijk zijn dat wij echt wel beter waren dan KCOV. Vooral het vak Sofie-Miete-Koen-Vincent produceerde enkele mooie aanvallen. Zo herinner ik mij een aanval van wel twee minuten zonder balverlies die prachtig werd afgerond door een doorloper van Miete. Ook de verdediging stak goed in elkaar, het moet gezegd, mede door de tactische aanwijzingen van de Kurt voor de match.
Hopelijk zijn we terug begonnen aan een winning streak die nog lang moge duren.
 
Volgende week zijn er geen wedstrijden en dus een weekje rust voor iedereen. Een aantal kernleden profiteert hiervan om een weekendje naar Holland te trekken. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Wie zin heeft om mee te gaan, contacteert best Kim ( kim_hoes@hotmail.com )

PS: de foto's zijn dus van de wedstrijden van gisteren

12:29 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-10-04

wedstrijdverslag

Wedstrijd van dit weekend: Joki - Geelse
 
Geelse speelt traditioneel zonder reservenploeg, dus onze reserven hadden een dagje rust. Dit had wel als gevolg dat iedereen wa later en redelijk "voeës" op de korfbal toekwam. Gelukkig hielp het weer een handje en werden we door de gietende regen uit onze slaap gehaald. Inderdaad, de eerste helft van de wedstrijd is er zo'n 50 liter/m² uitgevallen. Mooi korfbal kon er natuurlijk niet gespeeld worden, maar in knokkerskorfbal (neje ni op mekaar kloppen, da bedoel ik ni) zijn we één van de betere. De verdediging was weeral uitstekend en de aanval was, gezien de omstandigheden, ook behoorlijk. Met als gevolg dat we de rust ingingen met een 5-1 voorsprong.
Na de rust volgde het traditionele dipje, al noem ik het liever een heropleving langs Geelse kant: 6-4 werd het. Al moet ik hierbij nuanceren dat vooral naast de lijn de zenuwachtigheid toesloeg. Op het veld behield iedereen z'n kalmte, we waren dan ook bewust van ons eigen kunnen. We hebben onze voorsprong altijd behouden en in de loop van de tweede helft nog wat uitgebouwd. Eindstand: 13-9.
Na deze winst zijn we zo goed als zeker van een plaats in de play-offs. Mathematisch nog niet, maar er moet al veel mislopen. Meer nog, we kunnen nog volop voor de eerste plaats meestrijden, want door het verlies van Aalst tegen Hove zijn we mede-koploper. Go for it, zou'k zo zeggen.
 

10:16 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-10-04

update

Zaterdag: Zwemmen in de Hengelhoef.
Bangelijk goe! Kei Show! Marginale onderwaterlampen! Belachelijk weinig volk (behalve die van de korfbal dan). 100 keer wildwaterbaan (50 keer blindenslinger).500 toerekes in de draaikolk. 30 keer geel buis. 30 keer glijbaan. Golven. Saunake. Brubbelbad. 5 uur int water = helemaal versemmeld. schoenen kwijt. ingewikkeld kaskessysteem en hangbrug. Da wast. Iedereen content da we na jarenlange omzwervingen langs vreemde wateren eindelijk terug naar de roots konden!!!
 
Zondag: wedstrijd Aalst - Joki.
De reserven hun wedstrijd gewonnen,moeizaam echter, alhoewel ze al snel in de meerderheid kwamen (7 tegen 8). Da wilt echter ni zeggen da het spel er dan gemakkelijker op wordt. Allez gewonnen dus.
1ste ploeg: wedstrijd is juist bezig: kwetsuur Roel aan de knie (hoe erg? we weten het nog ni), wordt vervangen door Erwin. Eigelijk heel de wedstrijd gelijkaardig verloop. Sterke verdediging Joki, maar Aalst werkt de zeldzame kansen af. Joki krijgt meer kansen, maar blijft missen. Ook iets te veel balverlies. Aalst bouwt zo geleidelijk aan een mooie voorsprong op. Conclusie: aanval Joki: werk aan de winkel. Verdediging Joki: op een paar schoonheidsfoutjes na, zeer sterk. eindstand: 12-5 of zoiets.

14:40 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

20-09-04

Joki koploper!

Joki - KCOV: 13-12
Bizarre match gisteren! De eerste helft was wat we verwacht en gehoopt hadden: 2 ploegen die wel aan elkaar gewaagd waren, maar waarbij Joki toch stilaan de bovenhand haalde. Zo konden we stapje voor stapje een kloof van 4 goals uitbouwen, die echter vlak voor rust nog door KCOV kon gemilderd worden tot 7-4. Als we zo verderspeelden in de tweede helft was er niets aan de hand en hadden we waarschijnlijk gemakkelijk kunnen winnen.
Maar zoals je al wel had kunnen raden, verliep het wel even anders. We kwamen vlak na de pauze in een onwaarschijnlijk groot dipje terecht. De stand veranderde van 7-4 in 8-10 ?! Ja, dan moet er gewisseld worden he. Weeral een tactische meesterzet van oppercoach K.D. Vermeulen K. (bekend voor zijn grote regelmaat en zijn kapsel) en Van Loo V. (bekend voor zijn controversiële en uitdagende houding, maar wel niet zo bedoeld volgens hemzelf) werden in de ploeg gebracht. Dit zorgde voor de verhoopte ommekeer, al dan niet geholpen door de scheids. De man kreeg het inderdaad zwaar te verduren gedurende de ganse wedstrijd, maar werkte het wel zelf in de hand door een aantal zeer dubieuze beslissingen. We wonnen dus de wedstrijd door in het laatste kwartier 5 doelpunten te scoren en maar 1 tegendoelpunt toe te laten.
De talrijk opgekomen supporters konden toch nog juichen. Al moet ik wel zeggen dat de ploeg niet veel krediet krijgt van onze supporters en (niet dat iemand dat hier leest) ik hoop dat zij de volgende wedstrijd niet elke 5 minuten draaien met de wind mee, zoals het spreekwoord het zo mooi zegt.
Tot slot nog een vraagje aan de lezers: Joki 6 op 6 en ongeslagen aan de leiding. Onverwacht of niet?

14:23 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

07-09-04

voilà

foto's 30 jaar korfbal online, moest ge het nog niet gezien hebben

21:23 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

06-09-04

eerste competitiewedstrijd voor de kern

Gisteren gestart met de competitie 2004-2005.
De eerste tegenstander was Ago Aalst. Dit was meteen een moeilijke tegenstander, immers zij waren gezakt uit tweede klasse, en het seizoen daarvoor hebben we er nog tegen gespeeld, en dat waren serieus lastige matchen. Maar wij waren natuurlijk al een beetje in de winning mood na onze bekerwinst tegen Floriant. Iedereen zat dus ook vol vertrouwen.
Het exacte scoreverloop kan ik jullie niet meedelen (het wordt tijd dat we nog eens een verslaggever in dienst nemen), maar de Kurt had voor de match gezegd dat het een gelijkaardige wedstrijd als die van woensdag ging worden en hij had wééral gelijk, zeker wat het scoreverloop betreft. Nooit meer dan 2 doelpunten verschil in de eerste helft en een 5-5 ruststand.
Iedereen was al diep in het rood geweest met dit warme weer en dat bleek ook in de tweede helft. Het tempo stokte wat. Maar Joki bleef wel scoren, iets wat Aalst vergat (o.a. 3 penalty's gemist) en zo konden we een 4-puntenkloof opbouwen. Met nog een kwartier te spelen mochten we dit niet meer uit handen geven, en dat deden we dan ook niet. Eindstand: 12-9.
Laat de volgende wedstrijd maar komen.
 
Over de reserven nog: Zij faalden vooral in de afwerking. Wanneer dit onderdeel verbetert, zullen ook zij nog wel een aantal wedstrijden winnen. Eindstand: 4-10

20:17 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-09-04

Beker van België

We blijven verbazen deze week. Na het extra-sportieve succes van afgelopen weekend is er nu het sportieve succes in de bekercompetitie.
Dit hadden we vooraf nooit kunnen denken. Onze tegenstander, Floriant, was immers een ploeg met naam. Zij hebben nog in ere-klasse gespeeld! Voor ons kwam het er dus op aan om de schade te beperken. Dat bleek heel goed te lukken. Het was een erg gelijkopgaande wedstrijd. Het verschil was nooit groter dan 2 doelpunten. In het begin van de tweede helft waren wij het zelfs die een hele tijd 2 doelpunten voorstonden. Let op, hier was onze bonus van 2 doelpunten niet bijgerekend. Floriant kon geen afstand nemen van ons, dankzij onze niet aflatende inzet. Blijkbaar staan we conditioneel toch beter dan verwacht. En zo wonnen wij dus de wedstrijd met het kleinste verschil. Een puike prestatie.
Volgende week mogen we aantreden in de 16-de finales tegen Neerlandia.
Voor de overige uitslagen kan je terecht op:
http://www.korfbal.be/kbkbeker.asp

10:37 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

31-08-04

het feestweekend

Het zit er op, ik snap het nog ni goed denk. Het plein ziet er terug hetzelfde uit als een week geleden en bijna alle materiaal is terug op zijn plaats. Efkes tijd voor een verslagske dus.
Afgezien van het voorbereidingswerk van het feestcomité startte alles pas echt de woensdagavond. Er werd een tent rechtgezet op het plein!! Amai, wa een grote was da. Gingen we die wel vol krijgen met volk? De week ervoor zagen we het efkes ni meer zitten. Toen waren er nog maar 60 inschrijvingen voor den brunch. Gelukkig was da aatal 3 dagen later gegroeid tot 200. Wij terug vol goede moed. De tent vrijdag vol krijgen, da bleek een groter probleem. Er was gewoon te veel te doen. Maar ik schat da er toch nog een 400 man is komen opdagen. Da was dus juist genoeg volk om den ambiance er in te krijgen. Verder geen problemen op de fuif, een vlekkeloos verloop dus.
Na de fuif was er direct een machtsontplooiing van het brunchteam. Op enkele uren tijd onderging de tent een metamorfose van fuif tot restaurant, en het weer hielp ook een handje om het veld in orde te krijgen. Echt zalig goe eten op den brunch. De 199 andere aanwezigen vonden het ook. En voor de rest van den dag was het ook 100 procent ne meevaller. Wat onze bedoeling was, is ook gebeurd. Nen enorme hoop korfballers, ex-korfballers en aanhang hadden kei veel goesting om nog is een matchke te spelen. En zo gebeurde ook. Mss nen anti-climax voor de All-stars dat ze zwaar ten onder gegaan zijn, althans volgens het scorebord, maar de meesten bleven toch nog voor ons avondvullend programma. Ik kan u verzekeren dat den tap en den bbq op volle toeren draaiden.
We hopen echt dat iedereen zich geamuseerd heeft en we willen iedereen die geholpen heeft nog is bedanken.
Op naar de 40 jaar!!!

14:36 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

17-08-04

repeat

voor wie het nog niet wist: 27 en 28 augustus: 30 jaar korfbal in Itegem

18:48 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

26-07-04

lap tis daar

Voilà, onze zomerse niet-korfbalse activiteiten zitten er weeral op. Gisteren hebben we nog eens meegedaan met een volleybaltornooike. En we kunnen besluiten dat we elk jaar verbeteren. Als dat zo blijft doorgaan, spelen we ooit nog wel eens de finale. Speelden mee met het korfbalteam : Lies, Margo, Miete, Leen, Jeroen, Koen en Peter.
Soit, de vakantie is bijna half, augustus komt eraan. Da wilt zeggen dat de trainingen weeral gaan starten. Volgende week woensdag ( 4 augustus) is het zover. Voor de kern en de junioren in ieder geval. Kadetten en scholieren zullen nog wel iets van hun trainers horen.
De junioren beginnen eraan om 18.45 u. De kern om 20.30 u. dacht ik.
Enne de recreanten en oud-spelers gaan ook trainen om zich voor te bereiden op hun galamatch. Start om 20.00 u. geloof ik. 

12:12 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-07-04

verslag minivoetbal

Naar jaarlijkse traditie hemme welle weeral is meegedaan met het minivoetbaltornooi van de kwb. Veu de zaterdag konne we mo oep 3 korfballers beroep doen, zijnde de Koekke, de Vikke en ikke (Mr P.). Daarom moeste we de hulp van de gebroeders Tambuyzer nog inroepen. De Glenne (dieje van Halder) wilde ook nog me ons meespelen. Allez dan konne we toch beginnen. Lang hee het veu mij persoonlijk ni geduurd. In de eerste match konnek al afgevuurd weurre. Ik hem dan mor is een namiddagske op spoed deugebracht. Mo de ongerusten kannek geruststellen, het ga al vele beter met menne voet. Da hee wel tot gevolg dakkik veu de rest ni veel weet te vertellen over de minivoetbal. Ik doe dus een beroep op enkele andere verslaggevers om da hier verder aan te vullen...

21:29 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

12-07-04

music maestro

voilà, vanaf nei alles van muziek op iejenen topic. Spui uw commentaar over de muziekskes hier zou ik zo zeggen.

03:05 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

03-07-04

zeg me waar en wanneer

Nen belangrijke topic !!!
 
De bedoeling is dat iedereen die een fuif in juli of augustus weet dat hier post. Dan kunnen we daar affiches gaan hangen en/of flyeren. Zet er dus naam, plaats en datum bij.
Alle fuiven in Groot-Heist en buurgemeenten (Putte, Balder, Nijlen, Herenthout, Hulshout, ...) moeten erop komen.

13:30 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

22-06-04

Tegenstanders 2004

De reeksindelingen voor de voorrondes van het volgende seizoen zijn bekend.
De tegenstanders voor de 1ste ploeg en de reserven:
 • Ago Aalst
 • KCOV
 • Hove
 • Hemixem
 • Geelse

Voor de junioren:

 • Putse B
 • Leuven
 • Blijf Jong
 • + de 2 laatste van de Nationale Jeugddag

Voor de scholieren (mixed team Joki-Putse):

 • Hove A
 • Boechout A
 • Gok
 • Piepel
 • Rijko C

En voor de kadetten:

 • Blijf Jong B
 • Hove
 • Gok
 • Hoevenen B
 • Boechout

17:01 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

12-06-04

amai, we zijn nogal eens actief

Nog eens alles op een rijtje:
 
Activiteiten in de zomer:
 • 26 juni: fietstocht + barbecue
 • begin augustus: start trainingen
 • 27 en 28 augustus: viering 30 jaar korfbal

Waar kan je ons nog tegenkomen:

 • 4 juli: volleybaltornooi chirofeesten Heist-centrum (zaal De Zwaan)
 • 10 juli: volleybaltornooi Heilig-Hartscholen
 • 17-18 juli: minivoetbaltornooi KWB Itegem (KFC Itegem)
 • 25 juli: volleybaltornooi KWB Grootlo

11:41 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-06-04

activiteiten

Volgende activiteit:
zaterdag 26 juni:
 
Fietstocht:  Inschrijven verplicht bij Sofie of Sozze.
Vertrek om 10.00.u met de auto in Itegem.
Voor de geïnteresseerden: Een delegatie vertrekt met de fiets vanuit Itegem en komt ook terug met de fiets, dus met de fietstocht bij is dit ongeveer 150 km. Iedereen mag mee, we rijden 20 km/u, en er wordt ni geduwd. Wie denkt da af te kunnen: om 8.00.u ten huize Budts. Enne, zegt het hie is als ge meerijdt.
nadien:
Barbecue: Inschrijven ook verplicht en ook bij Sofie of Sozze
Ter herinnering: lidgeld voor volgend seizoen betalen VOOR 15 JUNI !!!

 

 

19:13 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (25) |  Facebook |

27-05-04

JAV

Vandaag: JAV om 20.00 u in de kantine

11:54 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

24-05-04

Volleyballen

Sportief als we zijn, kunnen wij niet stilzitten na het einde van het seizoen. Zo voelden enkelen zich geroepen om vorige zaterdag mee te lopen met de Sint-Guibertusjogging in Itegem. Ik merkte daar Miete, de Gery, De Kristof en de Koen op. Allen waren zij bezweet en hadden zij rode kopkes. Zij hebben dus wel degelijk meer gedaan dan alleen maar pinten pakken.
Maar waar ik het eigelijk over wilde hebben.Een traditie die vorig jaar is ontstaan is het meedoen van onze club aan enkele recreatieve volleybaltornooien in het Heistse. Zo was er gisteren een volleybaltornooike in Itegem. De anciens van vorig jaar, Miete, Gery, Vincent en Peter, voelden zich meteen geroepen om mee te doen. Volleyballen doe je best met 6, dus moesten er nog op zoek gegaan worden naar minsten 2 man. Na wat heen en weer gebel en gemail vonden we nog 2 sterspelers, die ons team vervolledigden, nml. de Glenne (Verbeeck) en onze Jan (Van Hoogten). Op het laatste moment vervoegden Kim en de Steven ons nog, zodat we optimaal konden roteren.
Het resultaat mocht er best zijn: 2de in onze poule en achtste in totaal, een slordige 10 plaatsen beter dan vorig jaar. U ziet het, beste lezertjes, ook buiten de korfbal laten wij ons niet kennen.
Heb je goesting om ook eens mee te doen of om te komen supporteren, dit zijn de volgende activiteiten:
 • 4 juli : volleybaltornooi chirofeesten Heist-centrum
 • 17-18 juli : Minivoetbaltornooi KWB Itegem
 • 24 of 25 juli : volleybaltornooi Grootlo

See you.

10:49 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

17-05-04

foto's weekend

Just to remember: op de foto's klikken om ze te vergroten

17:05 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

weekend duin en zee

Voor wie er ni bij was hier een korte samenvatting:
weekend aan de zee met goe weer = zalig.
Veu de verbranden heb ik wel wa medelijden want alhoewel da ik ni onder de verbranden gerekend werd, voelek het toch ok goe aan men schouderkes. Dus kreeften: nog veel sterkte gewenst vandaag en de volgende dagen. Mss nog een tip van B.D.V.: Neem een handdoek, maak hem nat en hang hem op je rug.
O.K., wa viel er allemaal te beleven. Zon, zee, strand, booze en base-ball. Meer moet da ni zijn.
Andere activiteiten:
 • Mensen ingraven (het zand komt nog altijd uit men oren)
 • No de zonsondergang (willen) zien. (stoemme wolk!!!)
 • De "usual" conversaties tussen Andrea en Big Daddy V.
 • Nog ne klassieker: Oepblijve tot 5 uur omda niemand wilt toegeve dattem muug is en wilt gaan slapen, totda er uiteindelijk iemand zegt: "We zulle mor is gon slape zeker"
 • Ah ja, we hemme ok gekeurfbald, en veel zellefs. Beachkorfbal genoemd.

Veu de rest moete maar naar de foto's zien, die er binnen een paar uur wel zullen opstaan. By the way, ge kunt terug reageren op de gewone manier.

13:58 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-05-04

Lierse

'k Zou hie toch is nen topic willen plaatsen over de Lierse. Ik zen zelf ni de meest trouwe supporter, maar toevallig zennek vorige week nog is gaan zien. Ge ziet dan een ploeg die er, na een moeilijk seizoen eindelijk terug bovenop komt (vergelijking met Joki?) en ge ziet een goei match, en dan 2 dagen later ineensopt nieuws: Lierse zakt naar derde klasse. Ik kon het eerst ni geloven. Er zijn op het eerste zicht toch veel clubs die er veel slechter aan toe zijn. Ik wil zeker nog is naar Lierse gaan zien, nu ze nog in eerste spelen. Gaat er iemand mee de zaterdag.
(voetbalhaters: geen reacties zoals : "pff juist goe, voetbal interesseert me toch ni", a.u.b.)
p.s. links oep de foto de Koekke dieje nen arige smoel trekt en ikke, de Gekke is mysterieus verdwenen

15:13 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

26-04-04

junioren : Joki-Loenhout

Wedstrijd van de junioren: impressie van een trainer. Oordeel zelf!
0':   De Goossens is er ni, da wete we (de trainers) 10' oep veurhand. Mar spelt as vent.
3':   3 aanvallen last elke kant, niks gebeurd. Toch wel doorloper Loenhout 0-1
      Aanval Joki komt er ni uit, slechte pas.
5'   Verdediging krijgt den bal ni uit het vak en verliest em.
6'   Nei wel
      Mala laat zich voorbij lopen, inloper gemist.
8'   Bal lang in den aanval, mo gen onverwachte moves, dus ok gen kansen.
9'   Dame Mala scoort onder de korf 0-2. Ze stond er achter.
10' 1-3: 2 schotjes, veu Joki: Frits
      De Kurre is geil, volgens de Vikke
12' Vrijworp: Neel mist
      Neel voorbij zenne man, mo geeft ne slechte pas.
      Schot Neel: 2-3 --> Neel minuut dus
13' vent Marjo schot: 2-4
15' F. zukt de steun dieje er ni is, pas in de hande van een ander
16' Bère achter zenne man: Penalty, gemist.
18' Neel geownd onder de keurref: 2-5
      De Vikke neemt z'n taak ernstig en geeft instructies (herhaaldelijk)
22' Ons moeder komt aan, gedaan met de rust
24' F. is den iejenigste met kansen in den aanval.
      Toch ni, 2 schotjes Mala, mo gemist.
25' 2-6: geownd
30' EERSTE gelukte pas no het achtervak, mo de Neel mist het schot.
31' 2-7 Loenhout smijt er wel in.
RUST
0'   Loenhout begint
     Penalty --> onnozel gedoe F. bij vrijworp: 2-8
2'  2-9 Neel geownd, waa hemme we da nog gehoord
3'  2-10
7'  Er gebeurt weinig, bal elke keer kwijt na slechte pas.
8'  2-11 Staan slape in de verdediging.
9'  Time-out: Vikke doe een poging tot...mo weurt uitgelache.
10' gevolg: 2-12
13' Lies probeert veu de steun te kome, mo te laat: penalty: 2-13
14' 2-14
16' Aanval: de iejenigste pogingen zen schotjes achter de korf na rebound, mo gemist
23' Ondertussen ist 2-16
24' Genne slechten aanval, mo gen kansen, genne geuie ok ni dus
25' 1 kans Loenhout, erin: 2-17
26' Misse pas: bal kwijt
      Ik betaal iejene as ze erin smijten. Helpt dat?
28' Nog is ne penalty Loenhout, gemist.
      Alsnog erin: 2-18
29' 2-19: schot
30' 2-20
GEDAAN, ik kan m'n geld houden

20:31 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

barbecue junioren

Oproep aan al wie volgend jaar junior is of dees jaar junior was.
Wanneer ist ne geschikte datum om te barbekjoeweren ?
Eind juli zoals vorig jaar en het jaar daarvoor lijkt me ideaal. Mo mss kan ni iedereen. Weet mij is te zeggen wanneer ge niet kunt.
 
Mr P.

13:34 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Joki -Leuven

Joki - Leuven  : 6-12
 
Toch ni slecht gespeeld volgens den Alex (hij mag toch wel ne kenner van den Itegoemse korfbal genoemd worden). Goeien inzet en af en toe fraai aanvalsspel met enkele mooie combinaties was zijn commentaar. Het probleem was alleen da we er misschien nog ni insmeten as we naar een sjottersgoal mochten smijten. De Joki ziekte? Volgens mij slaagt da op niks. Op techniek kunde toch ok trainen. Ge mut alleen iemand hebben die daar heijel veul van kent, nen techniek-trainer dus.
Nog een opmerking: Een kriekske voor de match beinvloedt de prestatie? Wat dan wel? de conditie? de concentratie? Wie deelt deze mening? Ik persoonlijk denk da het van de frikadellen was die op m'n maag lagen. Nei muttek er wel bijzeggen da het drinken van kriekskes voor de match ni de gewoonte is, eerder een marginaal verschijnsel. Bovendien drinkt 80% van de ploeg zowieso gen kriekses voor de match dus...
En dan nog iets over het gedrag op het veld en errond. Er was weeral bijna rel tussen die van Leuven en ons supporters. Ik snap het absoluut ni waarom mensen op het veld, dikwijls ook den arbiter altijd, reageren op supporters. Doe toch of da ge het ni hoort. (kweet het wel, deze boodschap hee hier ni veel nut) Bovendien is Leuven echt wel een triestig ploegske, altijd zelf het contact zoeken en dan om fouten zagen, hypocriet tot en met. Spijtig da we ons sportief ni konden revancheren. Gelukkig volgend seizoen een jaar zonder Leuven-matchen (zes in 1 jaar was toch echt wel erg), of het moest voor den beker zijn...

13:27 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-04-04

Joepie

1ste ploeg :  4-11 gewonne
reserven:      4-15 gewonne
Eindelijk nog is 2 dikke matchen gespeeld. Of was den tegenstander ni goe? Ik denk da we gerust mogen zeggen da wij goe waren, immers we zijn van Atlantis dit seizoen al 3 keer verloren. Zo'n slechte ploeg is da dus ook ni, toch beter dan Fortunis (no offence aan de manne van fortunis, ik zen gewoon objectief). Tis wel goe da we weten da we veel beter kunnen dan da we, pakt in de zaal, laten zien hebben. Of zijn we op ons best as we buiten spelen in slechte weersomstandigheden? Wa da het ook is, dees is wel nen opsteker naar volgend seizoen toe. Met nog wa vollek extra (dan moeten we geen dubbel matchen nimeer spelen) gaan we da zeker goe doen. En hopelijk op termijn terug meedoen om in 2de klasse te geraken. Ambitieus zijn mag altijd hè ;-)

16:55 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-04-04

Wedstrijd ontwerp affiche

Zedde die triestige buffelfoafaffiches kotsmuug? Of wette ni wa doen en wilde ijve creatieve geest is laten werken? Dan hedde nei de kans om zellef een affiche te ontwerpen. Ge meugt het natuurlijk ok altaa on iemand vrage die der meer verstand van hee.
 
Wa mut er oep?
Naam: Buffels on the prairie (as ge iet origineler wet en het weurt algemeen aanvaard, is da ok goe), Tentfuif met DJ's...( mut nog ingevuld worden, zie reacties oep topic "buffelfoaf" )
Datum: vrijdag 27 augustus
Locatie: Tent Hallaarstraat Itegem (korbalterreinen)
Inkom: 3 euro
Vanaf: 20.30
 
Wa ge ok nog mut weten:
Plaats laten veu 4 à 5 logo's van sponsors
Formaat: 60x84cm(A1)
Resolutie: 300 dpi
Kleuren: CMYK-modus
Bestand: AI, TIFF, EPS, CDR of JPG
Denkt er ok aan as ge full-colour werkt (met ne foto as achtergrond ofzo), kost het wel meer, dus dan mutte best wel nen extra grote sponsor zoeke.(ge kunt kieze uit 1 kleur, 2 kleuren of full-colour)
 
Probeert het af te hemme tegen het weekend (14 mei)
 
't amusement ermee
 
 

15:04 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-04-04

Kontklikken

Efkes een tijdelijke oplossing presenteren, voor as ge persé wilt reageren.
Pijltje op "reacties", rechtermuisknop klikken en "openen in nieuw venster" kiezen.
In het vakje adres alles voor "http" en alles na het laatste cijferke wegdoen en enteren.
Simpel, is het niet?


09:19 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |