14-02-06

Joki wint in het hol van de leeuw

Gegevens voor de wedstrijd: Joki heeft niets meer te winnen of te verliezen, tenzij een eventuele derde plaats. Deurne moet nog 1 punt halen om zekerheid over de promotie te verwerven en zou dat liefst tegen ons doen. De flessen champagne stonden al klaar. En laten we nu juist zo'n ploeg zijn die wel raad weet met deze motivatie!

Wedstrijdverloop: Deurne startte doeltreffender aan de wedstrijd en kon al vrij snel 2-0 uitlopen maar kon het goede begin niet verderzetten, vooral hun aanval stokte al snel en ze kregen nauwelijks een uitgespeelde kans. Joki speelde geduldig en zocht de opening zonder al te veel fouten te maken. De toon was gezet voor de rest van de wedstrijd. Via 3-3 werd het uiteindelijk 6-8 bij de rust.

Zelfde scenario na de pauze. Joki was als ploeg de betere, maar Deurne bleef toch aanklampen, dankzij enkele goede afwerkers die zij toch wel in de ploeg hebben. 10 minuten voor affluiten brak de veer toch en konden we nog 5 doelpunten uitlopen. Eindstand: 13-18.

Deurne kon de champagne nog even laten staan, maar niet voor lang. Bornem (2de in de stand) verloor immers van Atlantis. Zo was Deurne alsnog zeker van de promotie, een terechte winnaar van deze zaalcompetitie.

 

 

 

11:30 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |