25-10-04

wedstrijden van vorig weekend

We zullen eens beginnen met een woordje over onze junioren. Ik heb het echter maar van horen zeggen, want ik kon er zelf niet bij zijn. 
Niet iedereen keek met volle goesting uit naar deze wedstrijd (Putse-Joki),immers de heenwedstrijd was op 3-19 geëindigd en niemand was uit op een nieuwe afstraffing. Dat deze angst onterecht was blijkt uit de eindstand: 10-9, waarbij nog moet vermeld worden dat ons een punt bestolen is door de scheids, die de 10-10 onterecht afkeurde. De junioren hebben dus na een moeilijk seizoensbegin al een hele vooruitgang geboekt. Het doet dan ook deugd bij ons, trainers, dat die uren trainingen niet voor niets zijn, en ik ben er van overtuigd dat we dit seizoen nog een heel aantal wedstrijden zullen winnen. Verder heb ik nog vernomen dat Hanne van plan is om te stoppen. Ik weet de reden niet, maar ik hoop dat het niet waar is, het begon juist goed te gaan dit seizoen.
 
Andere wedstrijden:
KCOV res - JOKI res: 10-9
Zonde dat we deze wedstrijd niet konden winnen. Ik vermoed dat het vooral aan het gebrek aan afwerking lag, bij sommigen dan toch. En mss hier en daar een beetje gebrek aan concentratie? In ieder geval KCOV heeft deze wedstrijd verdiend gewonnen door hun volledige inzet de hele wedstrijd lang.
 
KCOV - JOKI: 8-10
Deze wedstrijd was voor Vorselaar veel belangrijker dan voor ons, immers zij strijden nog steeds tegen de degradatie en dan zijn alle punten welkom.
Zoals de meeste wedstrijden dit jaar scoorden wij de eerste goal en proberen dan stapje voor stapje deze voorsprong uit te bouwen. Doordat de kloof nooit groot is (ruststand: 3-4), behoudt de tegenstander natuurlijk het vertrouwen en wanneer zij daarbij nog geholpen worden door de scheids, blijft het natuurlijk spannend tot op het einde van de wedstrijd. Je kan het op deze site lezen, ik geef niet vaak commentaar op de arbiter, maar ditmaal zag hij echt de fouten maar langs één kant.
Het moet dus duidelijk zijn dat wij echt wel beter waren dan KCOV. Vooral het vak Sofie-Miete-Koen-Vincent produceerde enkele mooie aanvallen. Zo herinner ik mij een aanval van wel twee minuten zonder balverlies die prachtig werd afgerond door een doorloper van Miete. Ook de verdediging stak goed in elkaar, het moet gezegd, mede door de tactische aanwijzingen van de Kurt voor de match.
Hopelijk zijn we terug begonnen aan een winning streak die nog lang moge duren.
 
Volgende week zijn er geen wedstrijden en dus een weekje rust voor iedereen. Een aantal kernleden profiteert hiervan om een weekendje naar Holland te trekken. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Wie zin heeft om mee te gaan, contacteert best Kim ( kim_hoes@hotmail.com )

PS: de foto's zijn dus van de wedstrijden van gisteren

12:29 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

pitjesbakke? Alle vooruit, de manne hemme wa ze gevraagd hemme. Op voorant zegge da ge UWEN TEGENSTANDER GA INPAKKE ME E SCHOEWEN STRIKSKE DA ROND, is zoals een krijtstreep vege met het pitjesbakke as er nog 4 man mut smate. Der was trouwes absoluut gen rede om zoiet te zegge, want veu da wij thuis die geheimzinnige inzinking krege, kwamen de manne der ok absoluut ni aan te pas. Daarenboven, wir gezegd da as den arbiter toen e bekke beter gefloten had, zelle zeker gewonne hadde. Hoewegst twafelechtig, a ge zie hoe dat diejen arbiter nei geflote hee en dat we toch nog de punte kunnen pakken hemme.

Anyway, kzen kontent datet zoewe afgeloewepe is.

Gepost door: de strikskesdrager | 26-10-04

ik ook ik zen ok blij voor ulle joh ;-)

Gepost door: ja | 28-10-04

ook jeej sjikke manne, sjikke !

Gepost door: jeej | 28-10-04

De commentaren zijn gesloten.