18-10-04

wedstrijdverslag

Wedstrijd van dit weekend: Joki - Geelse
 
Geelse speelt traditioneel zonder reservenploeg, dus onze reserven hadden een dagje rust. Dit had wel als gevolg dat iedereen wa later en redelijk "voeës" op de korfbal toekwam. Gelukkig hielp het weer een handje en werden we door de gietende regen uit onze slaap gehaald. Inderdaad, de eerste helft van de wedstrijd is er zo'n 50 liter/m² uitgevallen. Mooi korfbal kon er natuurlijk niet gespeeld worden, maar in knokkerskorfbal (neje ni op mekaar kloppen, da bedoel ik ni) zijn we één van de betere. De verdediging was weeral uitstekend en de aanval was, gezien de omstandigheden, ook behoorlijk. Met als gevolg dat we de rust ingingen met een 5-1 voorsprong.
Na de rust volgde het traditionele dipje, al noem ik het liever een heropleving langs Geelse kant: 6-4 werd het. Al moet ik hierbij nuanceren dat vooral naast de lijn de zenuwachtigheid toesloeg. Op het veld behield iedereen z'n kalmte, we waren dan ook bewust van ons eigen kunnen. We hebben onze voorsprong altijd behouden en in de loop van de tweede helft nog wat uitgebouwd. Eindstand: 13-9.
Na deze winst zijn we zo goed als zeker van een plaats in de play-offs. Mathematisch nog niet, maar er moet al veel mislopen. Meer nog, we kunnen nog volop voor de eerste plaats meestrijden, want door het verlies van Aalst tegen Hove zijn we mede-koploper. Go for it, zou'k zo zeggen.
 

10:16 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

we gan er op vooruit voor de geïntresseerden(die er waarschijnlijk niet zijn):
bij de junioren was het 4-7

Gepost door: tiuroov po re nag ew | 18-10-04

Kutmatch ( mijnentwege) !

Gepost door: Vincent | 18-10-04

inderdaad vergete te zeggen: Junioren verloren, maar toch, mss wel beste match vant seizoen tot nu toe. Scholierengrietjes weeral gewonnen. Zij doen samen met de Putseboys nog steeds mee voor de eerste plaats.
En de kadetten zijn ok gewonnen met 2-0 dachtek. Het gaat er idd op vooruit.

Gepost door: Mr P. | 19-10-04

De commentaren zijn gesloten.