20-09-04

Joki koploper!

Joki - KCOV: 13-12
Bizarre match gisteren! De eerste helft was wat we verwacht en gehoopt hadden: 2 ploegen die wel aan elkaar gewaagd waren, maar waarbij Joki toch stilaan de bovenhand haalde. Zo konden we stapje voor stapje een kloof van 4 goals uitbouwen, die echter vlak voor rust nog door KCOV kon gemilderd worden tot 7-4. Als we zo verderspeelden in de tweede helft was er niets aan de hand en hadden we waarschijnlijk gemakkelijk kunnen winnen.
Maar zoals je al wel had kunnen raden, verliep het wel even anders. We kwamen vlak na de pauze in een onwaarschijnlijk groot dipje terecht. De stand veranderde van 7-4 in 8-10 ?! Ja, dan moet er gewisseld worden he. Weeral een tactische meesterzet van oppercoach K.D. Vermeulen K. (bekend voor zijn grote regelmaat en zijn kapsel) en Van Loo V. (bekend voor zijn controversiële en uitdagende houding, maar wel niet zo bedoeld volgens hemzelf) werden in de ploeg gebracht. Dit zorgde voor de verhoopte ommekeer, al dan niet geholpen door de scheids. De man kreeg het inderdaad zwaar te verduren gedurende de ganse wedstrijd, maar werkte het wel zelf in de hand door een aantal zeer dubieuze beslissingen. We wonnen dus de wedstrijd door in het laatste kwartier 5 doelpunten te scoren en maar 1 tegendoelpunt toe te laten.
De talrijk opgekomen supporters konden toch nog juichen. Al moet ik wel zeggen dat de ploeg niet veel krediet krijgt van onze supporters en (niet dat iemand dat hier leest) ik hoop dat zij de volgende wedstrijd niet elke 5 minuten draaien met de wind mee, zoals het spreekwoord het zo mooi zegt.
Tot slot nog een vraagje aan de lezers: Joki 6 op 6 en ongeslagen aan de leiding. Onverwacht of niet?

14:23 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

vergeten te zeggen De reserven dik gewonnen.(11-4) Den arbiter was vele beter as dieje van den iejen.
De junioren dik verloren.(3-20) Trainers blijven niettemin positief denken.
De scholieren met hun mixed-team Putse/Joki gewonnen met 9-4 en de kadetten ook gewonnen met 1-0 als ik mij niet vergis.
Heeft er iemand goesting om een verslagske te maken van een (jeugd)wedstrijd? Stuur het dan maar door.

Gepost door: Mr P. | 20-09-04

Controversieel en uitdagend...? ...klinkt as een boekske veu wave T_T

Anyway...ik vond de scheidsrechter een perfecte match fluiten. Eindelijk eens iemand die niet voor elke schwalbe ne penalty fluit! Respect

Gepost door: Vincent | 20-09-04

** Naar ik mij herinner, was het geen 3-20 maar 3-19, niet dat dat zo veel uitmaakt maar toch....:-)

Gepost door: muggenzifter | 21-09-04

ookja echt ne muggezifter gij é :p :p

Gepost door: ja | 25-09-04

Update Gewonnen van Hemixem. Twas nodig want wa zen een stel aanstellers die vroom wille doen maar bijt minste beginnen janken. Triest! Zo'n mensen zijn niet nodig...

Enfin...om het in 1 woord te zeggen: Owned!!!
Whoehahahahahaaaaaa

Gepost door: Update | 27-09-04

hela! Hela! Hela!

Aanstellers! Tsssss.... Wij kunnen ook lezen he :-)

Met de res. een naar mijn gevoel sportieve match gewonnen. Het duel tussen de eerste ploegen was vooral spannend om zien en zoals al heel de competitie komt het op één doelpuntje aan. Winst en verlies ligt kort bij elkaar in deze poule , dit in schril contrast met de andere poule. Het kon alle kanten op vond ik. Ik hoop uiteraard dat we met Hemixem de promo-poule kunnen afdwingen en dat met de res. een gooi naar het kampioenschap kunnen doen, met als toemaatje een kampioenenduel tegen jullie (wat de res. betreft)

Gepost door: Rallyloverke | 27-09-04

pfff spannend? kweetni ze idd match van de reserven was redelijk fair, in tegenstelling tot die van de 1ste ploeg. Ik zen genne janker, mo blijkbaar mocht fysiek contact (duwen, mouwke trekken, zelfs ellebogen) wel voor Hemixem, waar iedereen blijkbaar goei vriendjes was met den arbiter. Dat wij dan toch nog die match gewonnen hebben, is een goei voorbeeld van de onkunde (idd: niet kunnen korfballen!!) van Hemixem. Ze verdienen dan ook de promotie niet.

Gepost door: Mr.P | 28-09-04

... Das mooi dat jullie kunnen lezen Rallyloverke. Ik wil geen polemiek opstarten maar ik heb niets gezegd dat niet door iedereen geweten mag zijn. Ik stel alleen maar vast dat er nog nooit in heel mijn leven zoveel geklaagd is over het minste contact. Ik snap niet goed dat zo'n beren van venten zoals die van hemixem zo rap zeer gedaan zijn. Misschien is dat psychologische intimidatie (of het tegenovergestelde daarvan) maar het staat jullie niet. Jammer...
Hopelijk kunnen we bij de terugmatch dat kleinzerig gedoe achterwegen laten een een matchke korfbal spelen.

Gepost door: Vincent | 28-09-04

idd Ivm met dat kleinzerig gedoe, daar kan ik u idd een beetje gelijk ingeven hoor. Als ze dat achterwege laten, en minder energie steken in show verkopen, zou het misschien weeral wat beter gaan. Afin, ze zullen het wel eens leren zeker, en hopelijk ook in en tegen jullie ploeg uit Itegem :-) .

Los van dit alles : voor jullie moet dit tov vorig jaar toch een hele verademing zijn : sportief bovenaan en BIJNA zeker van promotiepoule. Ik zeg bewust BIJNA, want vorig jaar had Hemixem na een 10 op 10 nog bijnan naast de promo-poule gepakt, dus ... steeds voeten op de grond, maar ik geloof dat jullie trainer jullie daar wel op wijst ...

Och ja, ik denk/hoop dat jullie doorhebben dat ik hier zeker genen ambras kom maken, alleen een beetje discussie af en toe kan geen kwaad hé :-)

Afin, 't is voor ons reserven van Hemixem toch te hopen dat den 1 de promo's haalt, dan kunnen we met de res. mss wel tegen jullie het reserven-kampioenschap betwisten :-)

Gepost door: Rallyloverke | 29-09-04

... Seg wie ben jij eigenlijk? Jij klinkt on- hemixems...wat dat ook mag betekenen :)

Nenee we vinden ni da ge ruzie stookt ze (allez ikke toch ni)
En wa die 10 punten betreft...goed om te weten? Niet da we aant zweven waren ofzo maar er was toch een zekere opluchting over de 8 op 8...

Ik vind het trouwens vreemd dat jullie zo over "reserven" en "kern" spreken. Wij zijn één grote groep vrienden/korfballers en maken weinig onderscheid tussen wie reservist is en wie niet. Ge moet misschien is wa meer op cafee gaan met de mannen van de kern (als ge da al zou willen :s )

Slu

Gepost door: Vincent | 29-09-04

wie? Ikke?

Gewoon ne rustige korfballer die in tegenstelling tot sommigen beseft dat het maar een hobby voor 't plezier. Sometimes you loose, sometimes you win ... .
Er zijn veel ergere dingen dan een matchke verliezen dacht ik zo. En een hobby doen om dan op zondag wat ambras te liggen maken, dat kan het ook nie zijn hé.
De meesten bij ons maken ook geen onderscheid tussen reserve en 1e ploeg, maar er zijn er altijd die het een schande vinden om i nde reserven te spelen.

Allez Groetjes en goei matchke van't weekend onze kern :-) gaar ook nog eens proberen te winnen.

Gepost door: Rallyloverke | 01-10-04

waar is onze match Hier staat dan wel leuk dat jullie koploper zijn, maar staat onzen match. Ja, die van Hove

Gepost door: Rob de kaaskop | 11-10-04

ocharme Sorry dat we jullie wedstrijd niet vermeld hebben Rob de Blaaskop. Ik kon er niets over schrijven omdat ik er zelf niet bij was.
Btw ik denk dat wij beter geupdated zijn dan 90% van de andere korfbalsites.

Gepost door: Mr.P | 11-10-04

:S "Hier staat dan wel leuk dat jullie koploper zijn, maar staat onzen match. Ja, die van Hove"

Ik denk, Rob, dat jij eerst eens moet leren hoe je met de juiste woordjes correcte zinnetjes kan bouwen. Ik besef best dat jij en je vriendjes van de beschutte werkplaats genoeg hebben aan jullie primitieve communicatievorm maar buiten die omgeving/Hove mag het ietsje meer zijn.

Doei Rob...

Gepost door: Vincent | 11-10-04

onbekend Vincent en Mr.P , het wordt geapprecieerd als jullie de mensen niet afbreken. Naar mijn weten is korfbal nog een sport waar er geen onderlinge
ruzies en vijandschappen zijn in de ploegen.
Gelieve dit ook zo te laten.
Danku voor de aandacht.

Gepost door: anti-afbreek-team | 11-10-04

... Als ik bijdehand ga doen op de site van een andere ploeg verwacht ik ook geen aanmoedigende replies. Het internet en deze site is voor iedereen toegankelijk dus Rob is van harte welkom. Maar als Rob niet tegen een grapje kan, dan kan hij misschien beter andere sites bezoeken. Dat heeft verder niets met afbreken (please...) of vijandschap ( we kennen elkaar niet eens) te maken.

Er zijn verschillende manieren om je te profileren. Ralleyloverke bijvoorbeeld is duidelijk een beleefde en goeie jongen en hij krijgt dan ook een beleefd en vriendelijk antwoord van mij. Rob de kaaskop is duidelijk een grapjas die zichzelf weet te relativeren (ik heb niet liever) dus hij krijgt van mij een goedlachs antwoord.

Met vriendelijke groetjes, Vincent.

Gepost door: Vincent | 12-10-04

... Ik had veel meer geschreven. En anti-afbreek-team, ik kan gerust heel wat hebben. Die hollanders hebben dan misschien een dikke nek, maar ook nog een aardig dikke huid. Als ik het niet kon hebben, dan had ik niet moeten reageren. Dus kom maar op vincent.

Groeten van de Rob.

Gepost door: rob de kaaskop | 14-10-04

Ziede wel Voila...

Gepost door: Vincent | 14-10-04

De commentaren zijn gesloten.