31-08-04

het feestweekend

Het zit er op, ik snap het nog ni goed denk. Het plein ziet er terug hetzelfde uit als een week geleden en bijna alle materiaal is terug op zijn plaats. Efkes tijd voor een verslagske dus.
Afgezien van het voorbereidingswerk van het feestcomité startte alles pas echt de woensdagavond. Er werd een tent rechtgezet op het plein!! Amai, wa een grote was da. Gingen we die wel vol krijgen met volk? De week ervoor zagen we het efkes ni meer zitten. Toen waren er nog maar 60 inschrijvingen voor den brunch. Gelukkig was da aatal 3 dagen later gegroeid tot 200. Wij terug vol goede moed. De tent vrijdag vol krijgen, da bleek een groter probleem. Er was gewoon te veel te doen. Maar ik schat da er toch nog een 400 man is komen opdagen. Da was dus juist genoeg volk om den ambiance er in te krijgen. Verder geen problemen op de fuif, een vlekkeloos verloop dus.
Na de fuif was er direct een machtsontplooiing van het brunchteam. Op enkele uren tijd onderging de tent een metamorfose van fuif tot restaurant, en het weer hielp ook een handje om het veld in orde te krijgen. Echt zalig goe eten op den brunch. De 199 andere aanwezigen vonden het ook. En voor de rest van den dag was het ook 100 procent ne meevaller. Wat onze bedoeling was, is ook gebeurd. Nen enorme hoop korfballers, ex-korfballers en aanhang hadden kei veel goesting om nog is een matchke te spelen. En zo gebeurde ook. Mss nen anti-climax voor de All-stars dat ze zwaar ten onder gegaan zijn, althans volgens het scorebord, maar de meesten bleven toch nog voor ons avondvullend programma. Ik kan u verzekeren dat den tap en den bbq op volle toeren draaiden.
We hopen echt dat iedereen zich geamuseerd heeft en we willen iedereen die geholpen heeft nog is bedanken.
Op naar de 40 jaar!!!

14:36 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

17-08-04

repeat

voor wie het nog niet wist: 27 en 28 augustus: 30 jaar korfbal in Itegem

18:48 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |