04-05-04

Lierse

'k Zou hie toch is nen topic willen plaatsen over de Lierse. Ik zen zelf ni de meest trouwe supporter, maar toevallig zennek vorige week nog is gaan zien. Ge ziet dan een ploeg die er, na een moeilijk seizoen eindelijk terug bovenop komt (vergelijking met Joki?) en ge ziet een goei match, en dan 2 dagen later ineensopt nieuws: Lierse zakt naar derde klasse. Ik kon het eerst ni geloven. Er zijn op het eerste zicht toch veel clubs die er veel slechter aan toe zijn. Ik wil zeker nog is naar Lierse gaan zien, nu ze nog in eerste spelen. Gaat er iemand mee de zaterdag.
(voetbalhaters: geen reacties zoals : "pff juist goe, voetbal interesseert me toch ni", a.u.b.)
p.s. links oep de foto de Koekke dieje nen arige smoel trekt en ikke, de Gekke is mysterieus verdwenen

15:13 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ook een voordeel Toch langs de ene kant wel leuk voor het streekvoetbal, nu kunne we in 3de nog eens gaan zien naar de derby lierse - kv mechelen
:-p

Gepost door: mopjesman | 04-05-04

klein foutje Neje neje mopjesman je zit ernaast,lierse-lyra

Gepost door: Sprengers | 05-05-04

Steunbetuiging Ik wil als trouwe anderlechtsupporter trouwes wel vermelden dat lierse te goed is voor derde maar naar verluid zou de schuldenberg flink opgelopen zijn.Dus dan mogen ze sportief te goed zijn voor derde, de financiële kant moet ook in orde zijn.Ik wil men steun betuigen aan de liersesupporter want ik kan begrijpen dat het moeilijk is als je te horen krijgt dat je club naar derde zakt.

Gepost door: Sprengers | 05-05-04

lierse kampioen holé holé Lierse in derde klasse, ze zoude blij moete zijn nu da ze eindelijk nog is kunnen winnen !!! hiphoi !!!!

Gepost door: flauweplezante | 07-05-04

ermjebrjlbgteb Boeieh...

Fotoos vant weekend wille me zien. Vooral díe fotoos waarop te zien is hoe verantwoordelijk BigdaddyV wel is!

Leve BigdaddyV zou ik zo zeggen!!!

Ohja... de weekendmissers...downloaden jullie allemaal "Dragostea Din Tei" van het wereld wijde web en terwijl ge aant luisteren zet beeld je je in da ge opt strand rondloopt en u dik amuseert want ge het zjust gezwomme en het weer is super.
Paaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >D

Gepost door: Viksel | 16-05-04

De commentaren zijn gesloten.