22-03-04

verslag junioren

Loenhout-JOKI

We pikken in bij 2-0. Hiervoor waren we eventjes afgeleid door de voetbalmatch(de 1000ste) van hiernaast(ook van Loenhout natuurlijk). Hierbij kwam ook Gert Verheyen te pas en misschien lag het hier wel aan dat we al een beetje achterliggen. Intussen heeft de Fré gescoord met een ver sjot(volges Macro). Maar de pret blijft niet duren. De Neel en den Thokke worden een beetje/collectief (is dat zelfde??) geownd volges de hulptrainer.Even later wordt er weer gescoord (4-1). Thomas scoort zowaar, 4-2. Nen inloper is toch moeilijk hè. Ze verzorgen ook de rebount is de commentaar van de coaches. Als de Neel nog ene keer zoiets loemp doet, dan plakken we er de uitdrukking geneeld op (??->meer uitleg te vragen bij de junioren). Spijtig genoeg scoort de andere ploeg weer.(5-2)

RUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUST

In de tweede helft doet Leen een paar pogingen, maar spijtig genoeg er niet in. Na een kwartier is er nog niets gebeurd in de tweede helft. Het zou de P. niet verbazen als het 5-2 blijft. "Laat da balleke gaan".

De tegeploeg scoort(6-2) en den Thomas scoort ook nog is, me een schoon shot(6-3). En weer een paar spijtige dernaast en wat een pech, de anderen scoren(7-3). En hier eindigen we dan ook mee.


14:07 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jippiejee Allé verruit, tis gemokt, ge kunt terug reageren.

Gepost door: mr P | 23-03-04

Verheyen Allé,allé Verheyen oep onze site das toch ongehoort

Gepost door: Sprengers | 06-04-04

De commentaren zijn gesloten.