22-03-04

verloren

Redelijk frustrerend weekend achter de rug, op korfbalgebied dan. Voor de rest is alles goe ze, geen probleem. De kern verloren, de eerste ploeg tegen een Leuven dat ook ni in form was, dus gewoon ni goed gespeeld. Te zwak? misschien. Kunnen we beter? kdenk het wel. De reserven verloren door een acuut tekort aan spelers, venten dan. Hoe komt da nu ineens? Vroeger waren we altijd met venten teveel. Volgend jaar komt de Glenne erbij en de Neel hopelijk ook en de Keuster misschien, dus da geraakt mss wel opgelost. 
De junioren zijn zijn ook weeral verloren. Het spijtige is dat da elke keer tegen ploegen is die eigelijk ni beter zijn. En toch heeft het er nooit echt ingezeten gisteren. Hoe komt het? Gebrek aan agressiviteit? Maar da is een afgezaagd lieke. Ik denk bij sommige gebrek aan motivatie, een einde-seizoensverschijnsel hopelijk.
Lichtpuntje van het weekend waren de scholieren. Gewonnen met een ploeg, waarin de Sam vervangen moest worden door een meisje. Ik weet ni wie, maar ze zal het wel goed gedaan hebben. Misschien mogen we van de scholieren ook wel verwachten dat zij winnen, het zijn toch veel laatstejaars. Volgend jaar moeten zij zich doorzetten bij de junioren. Ik verwacht er wel wa van.
En dan waren er nog de kadetten. Daarvan kan ik enkel de uitslag meegeven, nee zelfs da kan ik nog ni, want ze staat nog niet op de site van den bond.
Tot betere tijden (volgende week mss), mr P. 

09:52 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.