25-02-04

EINDE ZAAL, BEGIN VELD

Aanstaande zondag staat voor onze jeugdploegen de laatste speeldag van de zaalcompetitie op het programma. Terwijl de kern twee weken geleden al haar laatste matchen afwerkte. Voor de speelsters en spelers van de kern is het duidelijk, het voorbije zaalseizoen is er één om snel te vergeten. Met een schamel eindresultaat ( slechts 2 punten) is joki dan ook de enige ploeg die uit de reeks valt, vooral als gevolg van het pijnlijke verlies op fortunis. Als gevolg van de jaarlijkse examenperiode moesten enkele vaste waarden toen verstek laten gaan. De reserven deden het overigens helemaal niet onaardig en eindigden dan ook met 7 punten op een gedeelde derde plaats. In de eindronde van de veldcompetitie spelen onze senioren voor de promotie naar tweede klasse, op papier is leuven de gedoodverfde favoriet, maar een enthousiast en gemotiveerd joki zou wel eens verrassend kunnen toeslaan vanuit de underdogpositie. Onze junioren zaten de laatste maanden zowat in hetzelfde schuitje als hun oudere collega’s. In de kleedkamers was iedereen het aan het begin van het seizoen al unaniem eens, onze junioren waren in een te zware reeks ingedeeld. Alleen spartacus konden ze nog achter zich houden, en zo zullen ze dan ook stranden op de voorlaatste plaats met 4 punten. Niettemin is iedereen bereid komende zondag nog eens zijn of haar beste beentje voor te zetten tegen putte. Frederik zal nog minstens twee weken aan de kant moeten blijven, herstellende van een enkelblessure. Na zes weken out te zijn geweest hoopt hij bij het begin van de lente ook opnieuw de trainingen te kunnen aanvatten. Hierbij willen we dan ook even de jongens bedanken die de lege plaats opvulden en ervoor zorgden dat we toch telkens met een compleet achttal ten tonele konden verschijnen. Voor de trainers Vincent en Peter lijkt het dit voorjaar vooral de uitdaging te worden om het scorend vermogen van hun meisjes en jongens op te krikken. Maar in een reeks met lubko, hove en loenhout zou de oudste jeugdploeg toch eens moeten kunnen uithalen. De scholieren kunnen de eer van joki in de zaal redden. Mits winst tegen hoboken, aanstaande zondag, kunnen zij nog een verdiende derde plaats uit de brand slepen. En hoboken is voor de poulains van coach Sofie vast en zeker een haalbare kaart. Want uit tegen hoboken wist de scholierenploeg een 4-9 –overwinning te boeken. Tenslotte zijn er ook nog de cadetten, die onder leiding van coach Hilde ondertussen al heel wat wedstrijdritme opdeden. Jammer genoeg bleven ook voor onze gemotiveerde youngsters de goeie resultaten uit. We hopen deze lente op alle trainingen enthousiaste en gemotiveerde jongens, meisjes, mannen en vrouwen te mogen begroeten, op die manier gaan we nog een leuk jubileum-korfbaljaar tegemoet. Ik hoop jullie ook allemaal te mogen begroeten op onze op de hand zijnde activiteiten. Tot korfbals.

- De Paljas -21:25 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

EINDRONDE VELD

Beste korfballers, korfbalsters, supporters en sympathisanten, U kunt de programmatie voor de eindronde raadplegen op http://www.korfbal.be/compclub.asp?comp=3&clubid=27  Allen op post!

00:05 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-02-04

Dèstag: Junioren naar cinema

Welle zen dus vandaag, dèstag de 24e februare, no de cinema geweest me de junioren. Na enige discuse hadde we ne fillem gekoze woa da niemand écht tege zen gusting ging henne zien: "21 grams" En 2 uur, 2 pakskes M&M's, 2 zakke chips, 1 pak popcorn, en nen hoop drinke, en nen hoop doeje, bleek het agelek ne geuie fillem te zaan, wel wa psychologisch. Da bleek uit het groot aantal mensen da na de film nog in de zaal bleef zitte, veu no de aftiteling te zien. Ofwel was dees ne film dieje veul blavezitters aantrok, ofwel was bij de meeste heulle frang nog ni gevalle (hoewel da 'k ik int half van de film al wel wist hoe de vork on de steel zat, moja ikke dan ook) ofwel was da volk gewoon int slaap gevalle. We zen nog ene gon drinke achteraf, en echt ene, da was mo tristig, zate zelle da me dikke oge no heulle lege pinten te zien. Swat, volgende keer beter. Veu de rest was't goe. Tot een donderdag & e zondag (leste match binne, Putte wordt gepakt) Groet.

23:57 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

20-02-04

Buffelfoaf

Jaja, de eerste affiches zijn gehangen . Vandaag wordt er geflyerd in Itegem en in Heist . Da wilt zeggen da we in gang schieten, want de buffelfoaf komt er aan. Hopelijk gaat da op 3 april weer zo'n feestje worden als vorig jaar. Als iemand de komende weken een fuif weet waar we kunnen gaan flyeren, weet het mij dan te zeggen.
By the way, is er nog tape Andy ?

15:19 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Dag zonder afwas

Zondag 7 maart : DAG ZONDER AFWAS
van 11.30 tot 20.00 u.
Parochiezaal Itegem
 
Wat eten we ?
Soep van de dag                                                2 eur
Stoofvlees met frieten en groenten                       7
Vidé met frieten en groenten                               8
Tagliatelli met gerookte zalm en tuinkruiden         7
Slaatje met spek                                                 6.5
                  kip exotica                                       7
                  zalm                                                 7
Kinderschotel (nuggets-frietjes-snoepje)             4
Chocomousse                                                    2
Taart                                                                 2
 
Indien u vooraf inschrijft, neemt u deel aan de tombola met enkele prachtige prijzen.
Inschrijven kan bij :  
G. Vertommen en S. Callens, Zonnebloemstraat 1, Itegem
Mail : G.Vandenbosch@frieslandmadibic.com
Telefoon : Geert Van Echelpoel : (015)25 15 52

15:11 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-02-04

welkom

welkom, welkom.
Nu onze website ni meer werkt, gaan we is iet anders proberen.Tis te zeggen, ze werkt nog wel, maar we kunnen niks meer aanpassen, tenzij we payeren, dus...
is er nu deze blog. Ik zal mijn best doen alles zoveel mogelijk te updaten. Hopelijk komen jullie hier dan dikwijls lezen over ons clubje, en reageren natuurlijk !

23:10 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |