25-02-04

EINDE ZAAL, BEGIN VELD

Aanstaande zondag staat voor onze jeugdploegen de laatste speeldag van de zaalcompetitie op het programma. Terwijl de kern twee weken geleden al haar laatste matchen afwerkte. Voor de speelsters en spelers van de kern is het duidelijk, het voorbije zaalseizoen is er één om snel te vergeten. Met een schamel eindresultaat ( slechts 2 punten) is joki dan ook de enige ploeg die uit de reeks valt, vooral als gevolg van het pijnlijke verlies op fortunis. Als gevolg van de jaarlijkse examenperiode moesten enkele vaste waarden toen verstek laten gaan. De reserven deden het overigens helemaal niet onaardig en eindigden dan ook met 7 punten op een gedeelde derde plaats. In de eindronde van de veldcompetitie spelen onze senioren voor de promotie naar tweede klasse, op papier is leuven de gedoodverfde favoriet, maar een enthousiast en gemotiveerd joki zou wel eens verrassend kunnen toeslaan vanuit de underdogpositie. Onze junioren zaten de laatste maanden zowat in hetzelfde schuitje als hun oudere collega’s. In de kleedkamers was iedereen het aan het begin van het seizoen al unaniem eens, onze junioren waren in een te zware reeks ingedeeld. Alleen spartacus konden ze nog achter zich houden, en zo zullen ze dan ook stranden op de voorlaatste plaats met 4 punten. Niettemin is iedereen bereid komende zondag nog eens zijn of haar beste beentje voor te zetten tegen putte. Frederik zal nog minstens twee weken aan de kant moeten blijven, herstellende van een enkelblessure. Na zes weken out te zijn geweest hoopt hij bij het begin van de lente ook opnieuw de trainingen te kunnen aanvatten. Hierbij willen we dan ook even de jongens bedanken die de lege plaats opvulden en ervoor zorgden dat we toch telkens met een compleet achttal ten tonele konden verschijnen. Voor de trainers Vincent en Peter lijkt het dit voorjaar vooral de uitdaging te worden om het scorend vermogen van hun meisjes en jongens op te krikken. Maar in een reeks met lubko, hove en loenhout zou de oudste jeugdploeg toch eens moeten kunnen uithalen. De scholieren kunnen de eer van joki in de zaal redden. Mits winst tegen hoboken, aanstaande zondag, kunnen zij nog een verdiende derde plaats uit de brand slepen. En hoboken is voor de poulains van coach Sofie vast en zeker een haalbare kaart. Want uit tegen hoboken wist de scholierenploeg een 4-9 –overwinning te boeken. Tenslotte zijn er ook nog de cadetten, die onder leiding van coach Hilde ondertussen al heel wat wedstrijdritme opdeden. Jammer genoeg bleven ook voor onze gemotiveerde youngsters de goeie resultaten uit. We hopen deze lente op alle trainingen enthousiaste en gemotiveerde jongens, meisjes, mannen en vrouwen te mogen begroeten, op die manier gaan we nog een leuk jubileum-korfbaljaar tegemoet. Ik hoop jullie ook allemaal te mogen begroeten op onze op de hand zijnde activiteiten. Tot korfbals.

- De Paljas -21:25 Gepost door joki | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Afgang Verschoning ploeggenoten, ik wou jullie zondag tijdens de match tegen putte moreel komen steunen, maar ik was door een tergende slaap aan het bed gekluisterd. Ik hoop dat den afgang ni te groot is, gelle moet nu wel zowa gedaan hebben. Groetejes.

Gepost door: Fre | 29-02-04

:( Ik hoop dat den afgang ni te groot was?
Me hemme waat gewonne bandiet!

Wat een negatief gedoe zeg

Gepost door: Hey hey hey | 29-02-04

verslagske Ik zal da wedstrijdverslag hier is snel opzette se(as het iet of wa onduidelijk is :ik typ gewoon over he):
Actie Neel!? Raar maar waar:).En de bal gaat naar de aanval en weer terug naar de verdediging.
En ondertussen zijn we weer aant aanvallen Ruth denkt bij der eigen:"is die bal hier nu weeral?".Hanne houdt het spel nauwlettend in de gaten.
JOKI IS DE BESTE!!->supporters brengen sfeer
(BTW: de Neel is in topform)
Neel verdedigt!! Sjieke bal Neel.
Ruth speelt standbeeld/Neel krabt->wat een actie
Penalty door Mala is En ze scoren(Putte dus he).
Mooi opgelet Thokke.Vinc belemmert ons zicht.
Vinc gaat weer zitten,we kunnen verder gaan met het verslag...
We hoopten wel op iets actie.Bernaldo maakte een onvergeeflijke misser. De actie was er wel maar de afwerking liet te wensen over. Ondertussen scoort Putte!is en nog eens(0-3).Hannibal wou ons nog redden maar het mocht niet zijn.Volgende keer beter! Goe shot Mala! En de bal gaat weer de korf in helaas aan de verkeerde kant vant plein.Sjiek shot Thokke!
De Bert maakt een ferm actie en een of ander grietje verdedigde da en dieje scheids fluit da ni af!
Ma Bère eigelijk moest da er wel in he!0-5 Putte scoort.
Grote vreugde bij JOKI Lies scoort!!!!!! Met grappig pasje(1-5)
RUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUSTRUST
Thomas scoort een mooi schotje door een vloeiende draaibeweging naar rechts. Met veeeeeel streke!! En kort daarop volgt Leen zijn voorbeeld. Weliswaar op een andere manier, maar scoren doet ze !(3-5).Bert en Macro staan stilletjes te konkelfoezen onder de korf, maar het gezellig onderonsje word verstoord door de bal.Opgelet fezelaars, verdediging geblazen! En den Bère demonstreert ons weeral een van zijn oogstrelende, sierlijke zweefbalerina pasjes. Prachtig om te zien! Maar het mag niet baten, hij onderschept de bal niet. Een poosje later SCOORT de Krikke!(4-5)! De bal gaat naar de aanval of Putse, maar met veel oplettendheid onderschept Leen de bal!Mmmmm, even later scoort nummerke acht van Putse.(4-6).Nummerke acht werkt iedereen op de zenuwen.Wacht maar! Straks krijgt zij een toek op haar bakkes.
JOKI RULET
opmerking: Neel en Thomas sucken volledig in hun inlopers! Dat wordt afzien de woensdag manne!
Maaarr de shotjes lukken beter!5-6door de Neel jaja,doemenè) Putse dient ons van repliek,spijtig toch!5-7
Komaan! Als we nog snel wa scoren kunne we nog gelijk kome! Hop JOKI hup.Hooooooooooo frustrerend! Putse scoort nogmaals !5-8.
Dit is ook meteen de eindstand.
By: de bankzitters

Gepost door: overtyper | 29-02-04

De commentaren zijn gesloten.